Skip to main content

Tag med til Skotland juni 2017

Så skete det endeligt. Min skotlandstur i samarbejde med Williams rejser ligger nu klar. Turen er et must for alle Skotlands og whisky elskere. Vi tager afsted den 6. juni 2017 og kommer tilbage otte dage senere. Her er tale om en eksklusiv rejse, kun 22 rejsekammerater kan jeg have med. De første biletter er allerede svunget over disken.

Den officielle lancering af denne spirituøse dannelsesrejse finder sted på torsdag den 6. oktober på Restaurant Kareten. Det sker passende ved efterårets store whiskysmagning samme sted. Finn Williams, direktør for rejsebureauet er til stede og har ordrebogen med.

Skulle nogen have lyst til deltage i smagningen, er der stadig enkelte biletter at købe.

Læs mere og køb billet her: Whiskysmagning

Er du forhindret i at komme til smagningen, kan du læse mere om selve rejsen her: Autentisk whiskytur til Skotland