Skip to main content

A.H.Riise matinee på Restaurant Kareten på Lørdag

Husk hvis du vil have en rigtig hyggelig og “spirituel” lørdag så er det nu du skal handle. Vi smager 8 af de de sødmefulde lækkerbiskner fra A.H.Riise, plus en ikke mindre lækker overraskelse, så 9 i alt.

Vi starter smagningen kl. 14:00. Det er første gang vi kører en A.H.Riise smagning om eftermiddagen.

Du må ikke glemme at du også har mulighed for at starte allerede fra kl. 13:00 med 3 lækre stykker mad og en genstand, dette til en særdeles behagelig pris. Husk, vil du spise først er sidste mulighed for at tilkøbe spisning på torsdag den 12. oktober

Så kom glad til en munter eftermiddag med lækkerier, anekdoter og godt samvær nu på lørdag.

For at købe billetter klik her: https://billetto.dk/e/a-h-riise-smagning-pa-restaurant-kareten-billetter-861311