Skip to main content

Untitled

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Franske fristelser på restaurant Kareten

10. februar 2017 kl. 08:00 - 17:00

kr.350

Vores smageguru Lars Code har nok engang smurt den helt store klinge. Denne gang går turen til selveste Frankrig.

I vælger selv om i starter med en lækker tre retters fra køkkenet.

Når talen falder på destilleret fadlagret fransk spiritus, tænker de fleste nok Cognac, og det med god grund. Foruden Cognac har Frankrig dog meget mere at byde på. De fleste kender til Calvados, æble brændevinen, som for at være ægte skal destilleres på 37 forskellige æble sorter. Mange har også haft snuden i et glas Armagnac. Det er ikke usædvanligt at støde på påstanden, at Armagnac og Cognac er det samme blot fra forskellige regioner. Faktisk minder fremstillingen af Armagnac mere om Skotsk Single Malt. Når talen falder på Whisky, bør det nævnes at det laver franskmændene altså også. Prune er en fornem fadlagret spiritus lavet på blommer. Marc må ikke glemmes, fremstillet på samme måde som italienerne laver deres grappa. Brændevin lavet på druekvas og druesten.

I det hele taget kommer vi godt og grundigt i dette mirakel af en mad og drikke nation.

Hvad skal vi så drikke:

Eddu Silver. Fransk single malt Whisky

L´Adoration. Marc de Bourgogne.

Brugnon Fine de la Marne 12 år. Fine

Extra vielle prune occita. Prune (blommebrændevin)

Rhum J.M. XO. Bonderom

Pere Jules 20 år. Calvados

Gelas Armagnac 25 år. Armagnac

Ferrand Reserve 1er cru. Cognac

Se mere og køb billet : http://kareten.dk/18-november-romsmagning-pa-kareten-amager/

Detaljer

Dato:
10. februar 2017
Tidspunkt:
08:00 - 17:00
Pris:
kr.350

Arrangør

Restaurant Kareten
Telefon
32549550
Se Arrangør hjemmeside