Skip to main content

Untitled

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ginsmagning på Græsted kro

29. april 2017 kl. 18:00 - 22:00

kr.399

Vort kære smageorakel har endnu engang bevæget sig ud i ingenmandsland for at finde det bedste af det bedste inden for den ædle kunst at producere gin.

Som altid starter i med noget lækkert fra køkkenet.

Ginsmagning…Nok engang, vi følger op på succesen:

Gin er helt enkelt det ny store dyr i åbenbaringen. Det vælter ind over os med nye eksotiske gin oplevelser. Men er det andet end fyrrenåle og bitter tonic. Selvfølgelig er det meget mere, ellers gjorde vi det ikke.

Vi vover den påstand at Gin mindst lige så smags varieret som de andre store, Rom, Whisky, Cognac o.s.v. Nogle er lette og feminine i smag og duft, andre tunge og maskuline. Nogle benytter eksotiske hjemlige urter til at smagsætte deres Gin, andre holder sig streng til enebær.

Mindst ligeså varieret Gin er, er Tonic det samme. Nøgle søde andre Bitre andre igen stærkt krydrede. Denne gang introducerer vi tre luksus tonic fra Erasmus Bond, en fætter til James.

Denne gang smager vi Gin fra Holland, Spanien, U.S.A, Sverige, Tyskland og mindsanten om vi ikke også smager Gin fra England. Verdens bedste gin skal vi også smage.

Vi skal smage den Gin, som er kåret til verdens bedste i 2016. Vi skal også smage på lagenartisten Ron Jeremy, eller rettere den gin han ligger navn til. Lagret gin, Old Tom gin, small batch gin, vi når det hele

Selve smagningen forgår på den måde, at når i ankommer til smagningen står otte Gin linet op til hver enkelt. Vi bruger nu første halvleg til at blive indført i Gin verdenen, vi nipper og smager på de forskellige Gin.

Ved anden halvlegs start er der kommet citroner, is og forskellige tonicvand på bordene. Nu prøver vi så at sammensætte de meget forskellige Gin og Tonics til personlige favoritter. En lille quiz med præmier bliver der selvfølgelig også plads til.

Se nedenfor det sublime program:

Hedgehog gin

Gin Xoriguer

Dry Fly Gin

Hven Gin Navy Strength

Ransom Old Tom gin

Gin Sul

ELLC Gin Batch no 1

Silent Pool

Ska´du me, så køv billet her: ginsmagning

Detaljer

Dato:
29. april 2017
Tidspunkt:
18:00 - 22:00
Pris:
kr.399

Arrangør

Græsted Kro
Telefon
50859808
Se Arrangør hjemmeside