Skip to main content

Kæmpe ginsmagning på kroen i Græsted lørdag den 29. april. Med helt ny eksklusiv gin

Glæd dig til den helt store ginoplevelse på Græsted kro. Det bliver en stor aften i Græsted, den store teatersal er booket.

En lille ændring i programmet. Hven gin nay strength udgår. Til gengæld for i chancen for at smage en verdensnyhed, intet mindre. I det vestlige Skotland, vel at mærke så langt man kan komme vestpå i Skotland, ligger Hebriden Isle of Harris. På den vindblæste Ø har man bygget et helt nyt destilleri. Her laver man helt enkelt en af de lækreste gin jeg nogensinde har smagt. En af smagsgiverne er tang, nærmere betegnet sukkertang. En utrolig aromatisk og velbalanceret gin. Det heldige for mig er, at denne gin ikke vil kunne købes i butikkerne, men kun gennem en lille gruppe gin elskere, hvoraf jeg er den ene. I skal selvfølgelig ikke købe noget uden at have smagt først. Så skynd jer at købe billet til en dejlig ginaften på Græsted Kro her:http:http://graestedkro.dk/ginsmagning-29-april-2016/

 

Harris gin kedelHarris gin dykker