Skip to main content

Sommeren går på hæld – Tysk pragtsmagning på Kareten

Ja så går den ikke længere, man kan ikke stoppe det ustoppelige. På fredag går det atter løs med smagninger på restaurant Kareten. Vi starter ud med, hvad jeg anser for verdens bedste øl. Brygget after “Reinheitsgebot” leverer den store nabo mod syd, Tyskland, som altid fornemme oplevelser . Vi smager

  • Mönchshof, lager
  • Störtebeker Roggen, weiss
  • Scwarbenbrau das schwarze, schwarzbier
  • Andescher, db bock
  • Schneider Tap X marie
  • Schlenkerla, raucbbier

Ingen af disse varer har vi nogensinde serveret før, som altid nye varer på programmet.

Ellers er alt som det plejer, i får serveret 6 øl samtidigt med at i får 3 lækre retter fra køkkenet. Undervejs causerer Lars over emnet tysk øl med dem vi skal smage i centrum. Quizze skal vi også, så vi får nok at se til. Vi ses på fredag kl. 19:00.

Se mere og kjøb billet her: https://kareten.dk/events/1027/