Skip to main content

A.H.Riise smagning på Kareten den 15.juni

Fredag den 15. Juni 2018

A.H.Riise på Kareten

Romsmagningerne har været mange på Kareten gennem årene. Meget forskelligt har vi haft. Nogen elsker agricole, mens andre finder dem alt for tørre. Andre elsker den spanske type, andre finder dem alt for søde. Hver romnæse sin smag. Et navn er dog vedblevet med at blive nævnt når vi får opfordringer fra vore mange loyale gæster. Navnet er A.H.Riise. Rommen som er opkaldt efter en gammel dansk apoteker, som skabte et liv og en karriere på de dansk vestindiske øer. Alle skal vide at kaster man sig over rommen fra A.H.Riise så bliver man strøget med hårene og den søde tand får hvad den skal have. Har du lyst til at kaste dig ud på en romrejse fra Ærø til Sct. Thomas og tilbage igen så skal du løse billet til denne romrejse ind i det sødmefulde univers. Vi smager hele 9 rommer og det er dem her:

  • A.H.Riise black barrel navy spiced rum
  • A:H. Riise Danish Navy rum
  • A.H.Riise XO Reserve rum
  • A.H.Riise 175 Anniversary
  • A.H.Riise 1888 Gold Medal rum
  • A.H.Riise Frogman Rum
  • A.H.Riise Non Plus Ultra Rum
  • A.H.Riise Non plus ultra sauternes cask
  • A.H.Riise Non Plus Ultra Black Edition

 

 

Husk at du altid kan starte aftenen med en til lejligheden sammensat menu

Kl. 20:00 går det løs. Køb din billet på www.Kareten.dk