Skip to main content

God jul og gode gaveideer

Næsten midt i december, snart går vi mod lysere tider igen. Inden da skal vi dog have julen overstået. Har i fået købt alle gaverne? hvis ikke kan jeg måske give lidt inspiration. Hvad med at glæde en eller flere med en af de gode oplevelser på Restaurant Kareten på Amager.

Burns Night fredag den 25. januar 2019

Hvad med at løse gyldig rejsehjemmel til fejringen af Skotlands nationalpoet Robert Burns. Den 25. januar fejrer man kloden over dagens fødselar med Burns night. En pragtfuld aften med sækkepibemusik fra egen piper. Den store highland dinner, alle retter ledsaget af udvalgte Skotske Singlemalt og lækkert Skotsk øl eller vin hvis man foretrækker dette. Under og efter middagen tilbyder vi vores store Burns whisky buffet, hvor flaskerne står skulder ved skulder. Høflig selvbetjening, men alt er med i prisen. Efter middagen er der ægte skotsk underholdning med sang og musik. Alt sammen, mad drikke, musik og gemytlighed for kun:

Kr.999,00

Ginsmagning fredag den 1. februar 2019

Ginsmagning på kareten er en tradition. Vi smager 8 forskellige gin, alle sammen nyheder, du får aldrig det samme 2 gange på kareten. Først smager vi alle 8 rent, hvorefter vi stiller an med Tonic og garniture fra den øverste hylde og så skal vi eller lege “lav verdens bedste G & T”. Ginnen ledsages af fakta og skrøner fra alverdens enebærbuske. En lille quiz med prangende gaver følger også med.

Kr. 350,00

Champagnesmagning 5. april 2019

Vi smager 8 lækre bobler ledsaget al alle de kulinariske lyksaligheder køkkenet kan finde på. Foredrag og quiz er selvfølgelig med.alt for kun

Kr. 679,00.

Biletter og gavekort kan du som altid købe på

www.Kareten.dk

Champagne                ginbotanicals