Skip to main content

Burns Night på Restaurant Kareten nu på lørdag den 25. januar

På denne dato fejrer vi den Skotske nationalpoet Robbert Burns fødselsdag. Som du kan se er intet sparet for at give den bedst tænkelige Skotske aften. Den store højlandsmenu med whisky og Skotsk øl til alle retter. Klingende sækkepibemusik fra start til slut krydret med de bedste historier fra det skotske højland. Sidst på aftenen kommer vores faste Skotske troubadur og underholder med sang; guitar og skøre indfald.

Bedst af alt. Aftenen igennem står vores Skotske whisky hospitality bar åben. Her han man selv forsyne sig med mere end 30 forskellige gyldne dramme. Rigtigt der er ingen grænse for hvor meget man må drikke. Måske det vil være en meget god ide ikke at lave for mange planer til søndag.

Se mere og køb billet på Kareten.dk. https://kareten.dk/1180-2/