Skip to main content

Romsmagning på restaurant kareten 18.Juni 2021 kl.20

Så er vi klar igen med en forrygende tours de force i rommens verden. Vi smager ikke mindre en 8 forskellige. En quiz har vi også. Udformet som en tipskupon, så selv “sypigerne” kan være med. Du kan også vælge og starte tidligere. Køkkenet byder vanen tro ind med en lækker tre-retters menu. Den kan du nyde allerede fra kl. 17:30. Når vi er færdige med det hele omkring kl. 22, kan du som altid købe det vi har smagt til rigtigt gode priser.

Vi smager det her:

Watson Trawler Rum

Ron Santiago De Cuba 25 år

Phantom Spirits Smoldering Cask

Legendario 5 år Ron Dorado

Carupano Reserva 18 y Limitada

Lars Code XO “Staerke Lars 60 %

Carupano Reserva 12 Y Exclusiva

NationalRums Of JamaicaLong Pond Teca 2003

Biletterne kan du købe her:Romsmagning 18. juni 2021 Kr. 399,00