Skip to main content

Whiskysmagning på Restaurant Kareten fredag den 8. oktober kl. 20:00

Spørg dig selv, hvad har stor vandsalamander på amager fælled tilfælles med denne whiskysmagning på Kareten. Svaret er, Vand salamanderen er truet af udryddelse. Det er et stor antal af de whiskyer vi skal smage også. Forskellen er, salamanderen er fredet. Det er de stakkels whiskyflasker ikke. Så skal du nå at smage, inden de er udryddet for bestandigt, og det tør jeg godt love de bliver inden 2021 er omme, så skal du skynde dig at løse billet til denne enestående smagning.

For hele 4 af de whiskyer vi skal tage nærmere i åsyn, gælder det at der kun er kommet mellem 16 og 24 flasker til landet. Jeg har sikret mig 6 af hver, så kan du være heldig at slæbe hjem med din helt egen flaske.

Vi skal også smage whisky fra vores egen lille andedam. Vi smager en af de absolut bedste Danske flasker. Vi taler om Ærøwhisky. Historien om hvordan denne Danske perle indtil videre har slået døren ind i de allerhøjeste kulinariske cirkler, ja den må i vente med at få.

For dem der har en svaghed for de meget røgede whiskyer, præsenterer vi den, efter min mening bedste røgede whisky uden for Skotland. Vi skal til Höga Kusten i broderlandet Sverige for at smage TIMMER.

En sjælden gæst på Kareten er Isle og Jura. Jeg har støvsuget de sidste flasker ud af markedet. Vi smager en perle af en hele 29 år gammel whisky.

Hele programmet har du her

Ærø Whisky Single malt
Linkwood Cask 802400 Vintage 2006

Glencadam 10 år   

Glencadam Reserva Andalucia Olorossa

Speyside SMS Reserve Cask Parcel 4

Ben Nevis SMS Cask 105 2021 Vintage 1997

Isle of Jura SMS Marriage 29 år

HIGH COAST TIMMER PEAT SMOKE BATCH 2

Husk ingen af ovennævnte har du smagt tidligere på Kareten. Alt er ved det gamle, quiz, mulighed for at spise inden smagningen og muligheden for at købe unikke flasker med hjem til særdeles gode priser.

Køb din billet her: Whiskysmagning 8. oktober

Ardbeg Day 2019 - 02