Skip to main content

Masterclass, Whisky og Rom, tager smagninger til nye højder

Jeg har afhold whiskysmagninger på Restaurant Kareten i næsten 25 år og romsmagninger samme sted, næsten lige så længe. Presset fra mange af vores faste gæster, om at søsætte nogle smagninger, som udelukkende præsenterer det ypperste, både hvad angår smagen og historien bag, er gennem årene tiltaget i styrke. Nu gør vi det så. Vi har gravet med skovle og entreprenørmaskiner. Vi har tortureret vore leverandører, for at få dem mest muligt i knæ. Det syntes vi at vi er lykkedes særdeles godt med.

Selvfølge koster sådan noget her penge. Til gengæld får vore gæster mulighed for at smage noget helt ekstraordinært, måske for første sidste og eneste gang . Såvel Martin fra Kareten som jeg selv glæder os til at tage jer med på denne eventyrlige rejse. Som altid vil der være Quiz,. Mulighed for at købe vil der også være, Enkelte flasker undtaget, her har vi kun kunnet skaffe en flaske.

Vi byder velkommen til Whisky master class fredag den 27. maj.

Vi byder velkommen til rom masterclass fredag den.10.juni

Du kan se hele programmes for såvel whisky, som rom på karetens hjemmeside om et par dage og allerede nu på kalenderen på denne hjemmeside.