Skip to main content

Burns Night Supper – Julegaven over dem alle

Hvis du elsker Skotland, whisky, sækkepiber, traditioner, god mad, Skotsk øl, mere whisky, så er gaven til jul lige her.

Hvert år fejres den Skotske nationalpoets Robert Burns fødselsdag over hele verden. Datoen er 25. januar, i år er det en onsdag og dagen er hellig for os på restaurant kareten.

Du, og resten af amager bydes velkommen af vores helt egen piper, som vil fylde luften med liflige toner fra hans sækkepibe. Først udenfor Kareten, herefter indenfor i løbet af aftenen. Vi får alle de skotske klassikere, fulgt til dørs af skrøner og anekdoter fra det Skotske højland

Aftenens vært er Lars Code, kendt fra 100 vis af smagninger, rejser til Skotland. Lars fortæller med stor indsigt og humor om alt det vi spiser og drikker, og det er ikke så lidt skulle vi lige fortælle.

Maden

Du får serveret den store Skotske højlandsmenu med alt hvad her til hører. Skotsk øl og Skotsk whisky til alle retter.(du kan også få vin, hvis du hellere vil det. Efter middagen er der kaffe og Skotsk shortbread

Drikkevarer

Du får whisky som velkomst. Du får whisky til alle retter i den store højlandsmenu. Du får whisky til kaffen. I løbet af aftenen kan du besøge vores Burns Night Supper whisky hospitality bar, her finder du mellem 30 og 50 forskellige whiskier. Baren er selvbetjent, du besøger den lige så mange gange du har lyst i løbet af aftenen. Hvor meget du hælder i glasset er helt op til dig.

Hvad ellers

Sækkepibemusik. Adress to a Haggis. Adress to the Lassies. Adress to the Laddies. Super underholdning af vores Skotske ven Angus. Sidste år blev lakken godt nok slidt af dansegulvet. Hvis dette ikke bliver årets fest er det helt din egen skyld.

Overnatning.

Tag fri dagen efter, bare et godt råd. Et andet godt råd, book et værelse på Hotel Amager. Det er lige på den anden side af gaden. Hvis du bestiller direkte på hotellet, telefon 32544008, får du 10 % på regningen hvis du siger du skal til Burns night på Kareten.

Hvad koster det?

Husk på alt, lige undtagen overnatning, er med i prisen. Når først du har løst billet har du ubegrænset turpas til alle forlystelser. Samlet pris kr. 1.099,00 alt inklusive. Se mere og køb biletter her: https://kareten.dk/1180-2/