Skip to main content

De Luxe Portvinssmagning På Restaurant Kareten 3. februar 2023

Vi smager ikke mindre end 8 ædle portvine, alle fra den øverste hylde. 4 cl. af hver portvin står skænket i det pureste krystal foran dig, så det er altså ikke bare et fugtigt glas, men en reel portion af hver. De enkelte portvine ledsages af små hapser, så man virkelig oplever hvad god chokolade, lidt ost eller nødder kan gøre ved den rette portvin.

Det bliver en hyggelig aften med masser af humor, lidt quiz, masser af faktuel viden og endelig, muligheden for at købe en flaske med hjem til en rigtig god pris. Husk på Kareten smager vi aldrig det samme to gange. Det er nyt program hver gang. Her er hvad jeg har fundet til dig denne gang:

Decanter Barao De Vilar Tawny Reserve

Delaforce Vintage port 1992

Delaforce Vintage port 2017

Delaforce His Eminence Choice 10 års tawny

Delaforce LBV 2017

Royal Oporto Porto Rose´

Royal Opporto Colheita Port 2010

Royal Oporto white Port Extra Dry

Håber vi ses den 3. februar 2023

Se mere og køb din billet her: https://order.lifepeaks.dk/kareten#image-7