Skip to main content

A.H.Riise romsmagning på Hotel Nørre Vinkel Lemvig 7. oktober 2023

Så er der endnu en chance for at opleve mig i rolle som Brand Ambassador for A.H.Riise. Denne gang præcis hvor jeg har mine mødrende rødder og i øvrigt har tilbragt alle bardommens sommerferier.

Aftenen byder på 8 smagsprøver, samt en overraskelse alle serveret i klingende krystal, quiz og alle de røverhistorier du kan tænke dig. Jeg rejser over hele Europa med A.H.Riise, arbejder tæt sammen med firmaet som rådgiver og er med til at planlægge nye udgivelser. Ude i Europa kalder de mig Mr. Riise, måske ikke helt uden grund.

Snyd ikke dig selv for en aften med humor og ædle dråber. En god flaske til en god pris kan du også få med dig hjem. Det sørger Prop & Pagne i Lemvig for.

Billetter kan du købe her: https://billetto.dk/e/a-h-riise-romsmagning-pa-hotel-norre-vinkel-lemvig-lordag-den-7-oktober-billetter-858093

Eller direkte hos Prop & Pagne Østergade 16 Lemvig