Skip to main content
Whiskysmagning København eller hjemme?

Tak for 2016 og på gensyn i 2017

Inden vi kommer alt for godt i gang med 2017 er det vel på plads at få sagt tak for det gamle år.

Først og fremmest tak til alle jer, som en eller flere gange glædede mig ved at møde op til en af mine smagninger. Uden jer eksisterede jeg ikke., håber på mange hjertelige gensyn i 2017.

Også tak til mine trofaste og loyale samarbejdspartnere, i ved selv hvem i er. Uden jeres støtte ville det her sku være op ad bakke.

2017 byder på mange spændende begivenheder for mig. Forhåbentlig vil mange af jer dele dem med mig.

Først for ligger Vores Burns Night. Restaurant Kareten og jeg har valgt at fejre den skotske nationalpoets fødselsdag onsdag den 25. januar. Fem retter mad masser af øl, whisky, sækkepibespil og anden musikalsk underholdning. Seneste nyt er at selveste Tom McEwan sidder bag trommerne denne aftenburns-night-25-1-17-a3-212x300

Se mere her og skaf dig adgang til en magisk aften :Burns night på Kareten

Det vil nok være en ret god ide om der skulle være en enkelt feriedag til overs, den kunne med fordel planlægges til torsdag den 26. januar. Med fem retter alle ledsaget af udsøgte skotske øl og whisky, derefter kaffe med endnu et flydende maltbolche, vil man nok kunne sætte spørgsmål ved såvel arbejdsvilje, som arbejdsevne om fredagen.

 

Hvis sommerferien endnu ikke er planlagt, så syntes jeg i skulle tage med mig Skotland den 6. juni. Det bliver Skotlands rejsen over alle, med et overflødighedshorn af Whisky, natur og kultur.

 

Se mere her og løs gyldig rejsehjemmel : Rejsen til Skotland

Ellers på gensyn derude, jeg står i baren.