Skip to main content

Program klart for Gin smagning på Kareten 17. februar

Bedre sent end aldrig. Men nu ligger programmet klart til den første Ginsmagning på Kareten i 2017. Reglen er ingen gengangere. Altså otte helt friske Gin, vi aldrig har serveret før. Vi kommer Europa rundt, med en enkelt afstikker til U.S.A. Vi smager Gin fra så fremmedartede og eksotiske steder som Fyn og København. Lad sløret falde fra dine øjne. Gin er meget andet end fyrrenåle. Faktisk kan jeg garantere, at fyrrenåle eller anden julepynt ikke indgår i nogen af de Gin vi smager.

Vi starter som altid med at smage varerne rent, for derefter at tilsætte is og Tonicvand. Tonicvand er ikke bare Tonicvand, vi smager tre meget forskellige højkvalitets Tonicvand.

Vi har både quiz og præmier og mulighed for at spise først.

Du kan læse mere og sikre dig en billet her: https://kareten.dk/17-februar-ginsmagning-pa-kareten-amager/

Hepple.redigeretHalf_Crown_Gin.redigeretSeaside-Edinburgh-Gin.redigeret

 

Lige et P.S

Glem nu ikke vores fantastiske Robbert Burns Night, som afholdes på den Skotske nationalpoets fødselsdag onsdag den 25. januar. Masser af whisky, øl, sækkepiber, Tom McEwan og fem fremragende retter mad alt sammen indeholdt i prisen.

Se mere her og køb billet inden det er for sent:  https://kareten.dk/25-januar-2017-robert-burns-night/