Skip to main content

fantastisk Burns night supper

I onsdags var så dagen hvor vi afholdte vores første Burns night supper på restaurant Kareten. Stor tak til Martin og det fantastiske personale. En stor hyldest tilfalder også Palle, vores fantastiske sækkepibespiller, når han iført 30 kg udstyr foredrog den ene klassiker efter den anden. Tak til Jeff for adress to a haggis og til Mia og Jes for the toast to the laddies og Lassies.

Fem retter fantastisk mad tilberedt af Jesper og de andre drenge i køkkenet. Ægte haggis fløjet ind fra Skotland. Masser af skotsk single malt fra den øverste af alle hylder, dertil mængder af godt øl fra Belhaven. Synd for jer der ikke var der.

Allerede nu kan vi oplyse at vi gentager hele forestillingen næste år den 25. januar hvor vi fejrer Rabbie Burns 259 års fødselsdag

 

Burns 20170125 011Burns 20170125 076Burns 20170125 062