Skip to main content

Ardbeg Rollercoaster på Restaurant Kareten 2. marts

Den første torsdag i april har jeg de seneste 20 år budt på Whiskysmagning på Kareten, således også i år. som altid smager vi 8 forskellige single malt, fordelt på to halvlege. Første halvleg byder på blandede bolsjer fra den øverste hylde. Denne gang smager vi den totalt udsolgte limited edition Milsean fra Glenmorangie. Et andet bump på vejen bliver Glencadam 21 år. En anden herre på 21 år er den formidable Glenburgie vintage 1995 cask strenght, 57 %, single cask, aftappet til fejring af Juuls 90 år på Værnedamsvej. Sidste flaske i første halvleg bliver Benromach full proof.

Anden halvleg helliger vi helt og holdent til kongedestilleriet Ardbeg. Det er lykkedes at fremskaffe en lille mængde Ardbeg Rollercoaster. Den mageløse whisky blev udsendt 2010 i meget lille oplæg for at fejre tiåret for udgivelse af den første limited edition. Rollercoaster indeholder Ardbeg dråber fra hvert eneste år fra 1996 til 2007. Hvem ved måske bliver det sidste chance for at smage denne prægtige dram. Dun Bheagan Ardbeg 15 år Vintage 2001, skal også passere vore kritiske og forvænte smagsløg. Endelig smager vi de to legendariske Ardbeg Coryvreckan og Ardbeg Uiegedail. Alt i alt en formidabel aften. Husk at i kan spise først.

Se mere og løs billet her: https://kareten.dk/2-marts-whiskysmagning-pa-kareten-amager/

 

Burns 20170125 026f_lc_032f_lc_002