Skip to main content

Næstved, Kalundborg og Kareten 2. 3. og 4.marts

Der skal ædes nogle kilometer kommende weekend, læs bare her. Torsdag den 2. marts kan du først møde mig i Kvickly på Kvægtorvet i Næstved. I tidsrummet kl. 14:00 – 18:00, hvor jeg deler gratis smagsprøver ud.

Fra klokken 20:00 og guderne må vide hvor langt frem, er der traditionen tro Whiskysmagning på restaurant Kareten Hollænderdybet 1. Det er 20´vende år i træk at jeg den første torsdag i marts holder whiskysmagning i disse hellige haller.

Rollercoaster

Fredag den 3. marts går turen til Kalundborg. Hos Kvickly på elmegade kan man i tidsrummet klokken 11:00 – 19:00 nyde et gratis glas eller to til den indre varme.

Fra Kalundborg går turen nok en gang til Amager hvor jeg om aftenen afholder en privat romsmagning.

min-rom-2

Endelig går turen den 4. marts igen til Kvickly i Næstved, denne gang i tidsrummet mellem klokken 12:00 og 16:00.

Håber at se rigtig mange af jer nydere af ædel sprut der ude. Det er mig der står i baren.

f_lc_034