Skip to main content

Du kan nå det endnu, Franske fristelser på fredag

 

På fredag skal vi for første gang smage ædel Fransk brændevin på Kareten. lyder det lidt upræcist, så siger navne som Armagnac, Cognac, Calvados, Marc, Prune, Fine måske lidt mere. Hertil kommer Fransk rom og Fransk Whisky lavet på boghvede.

cognaccalvadosfransk whiskyFransk FinePruneagricolearmagnacMarc

Det var hele striben. Marc er det samme i Frankrig som Grappa er det i Italien. Fine er det samme som lagret grappa i Italien. Du kan blive en del klogere og i meget bedre humør hvis du deltager i dette spirituøse arrangement på fredag. Husk at der som altid er quiz med fine præmier.

 

Det hele starter fredag den 10. marts klokken 20:00. Du kan løse gyldigt entry-fee for kun kr. 350,00 hvis du klikker lige her:Franske fristelser